Re: Pytanie o elementy na płycie głównej
Napisal/-a Google Adsense [BOT] • 21 November 2024, 20:51
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Bane24 napisal/-a:gdzie mogę znaleść dokładny opis tych elementówŹródłem informacji o elemencie elektronicznym jest jego nota katalogowa (ang. datasheet), o ile jest dostępna publicznie.
Bane24 napisal/-a:Jakie powinny być na nich napięcia itp.Takich informacji nie znajdziesz nigdzie, bo nikt takich pomiarów nie udostępnia. Dla niektórych płyt są dostępne w internecie pomiary rezystancji czy napięć w określonych punktach, ale nie dla wszystkich płyt i nie wszystkie punkty są mierzone. Jeśli chcesz zdiagnozować konkretny problem z konkretnym urządzeniem, należy utworzyć stosowny wątek w dziale NAPRAWA LAPTOPÓW - osoby, które mają wiedzę i doświadczenie, a także znają zasady działania wielorakich obwodów elektronicznych, będą w stanie przeanalizować podawane przez Ciebie informacje i odpowiednio pokierować Cię z diagnostyką. Innej drogi zwyczajnie nie ma.
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Re: Pytanie o elementy na płycie głównej
Napisal/-a Google Adsense [BOT] • 21 November 2024, 21:57
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
_______________________________Vse pravice pridržane. Nepooblaščeno kopiranje vsebine te spletne strani ali njenega dela je strogo prepovedano.
Vse blagovne znamke, izdelki ali storitve, objavljene na tej spletni strani, pripadajo njihovim zakonitim lastnikom, so avtorsko zaščitene in se uporabljajo samo v informativne namene.