Nie, po obu stronach płyty były po dwie kości i ja z każdej strony dolutowałem po dwie.Dolutowałem też kilkadziesiąt rezystorów według wzoru z płyty która miała 4 gb pamięci. Zdjęcia były słabej jakości i mogłem coś pomylić lub ominąć. Rezystory pobrałem z płyty dawcy, które były przy pamieciach. Może powinienem znać ich parametry a ja przełożyłem tak bez wiedzy. Okazuje się to nie taki proste jak myślałaem. Dziękuję za pomoc i zainteresowanie. Bez Ciebie nic bym nie zrobił. Miejsca pamięci i okolice były puste tylko cyna. Spróbuję jeszcze do lutować rezystory w miejscach gdzie nie byłem pewny czy są i spróbuję uruchomić ponownie. Zbyt dużo tu niewiadomych gdybym miał pewność, że to pamięć to przelutowałbym jeszcze raz. Ale to niewiadoma może pamięć może coś źle uzupełniłem. Jak myślisz od czego powinienem zacząć poprawę. Może jakbym miał borwiev od płyty to bym wiedział co jak uzupełnić poza pamięciom. Nie da się sprawdzić jaka jest prawidłowa rezystancja lub coś. Czy ta pamięć jest dobrze wlutowana.