• Karta diagnostyczna ST8677.

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. Tytuł wątku powinien zawierać skrócony opis problemu.
  2. Treść wątku powinna zawierać rozszerzony opis problemu oraz sformułowane pytanie.
  3. Nie jest dozwolone umieszczanie załączników w postaci kompletnych instrukcji/schematów/wsadów BIOS, ani linkowanie do tych plików, zamieszczonych na innych stronach. Dozwolone jest wyłącznie umieszczenie fragmentu instrukcji/schematu, który ułatwi autorowi diagnostykę lub naprawę sprzętu z wątku. W jednym temacie można zamieścić nie więcej, jak jedną stronę instrukcji/schematu.
  4. Nie jest dozwolone zakładanie tematu, który opisuje usterkę więcej niż jednego sprzętu. W takich przypadkach należy utworzyć osobne wątki dla każdego sprzętu.
  5. Nie jest dozwolone zakładanie tematu, mającego charakter zapytania o schemat, boardview, zdjęcia płyty, wsad BIOS lub instrukcję serwisową. Do takich zapytań służy dział ZAPYTANIA O SCHEMATY/BIOS.
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).

#1 Karta diagnostyczna ST8677.

przez kamil1986 11 sierpnia 2011, 23:02
Witam posiada może ktoś instrukcję do tej karty kupiłem ją nie dawno i jestem trochę zielony. Chodzi mi o przełączanie między funkcjami karty.
Obrazek

Re: Karta diagnostyczna ST8677.

przez Google Adsense [BOT] 11 sierpnia 2011, 23:02

#2 Re: Karta diagnostyczna ST8677.

przez sprzegielnik 12 sierpnia 2011, 13:12
Witam, znalazłem tylko takie coś.
Pozdrawiam.

Musisz być zalogowany, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

#3 Re: Karta diagnostyczna ST8677. 

przez delp 12 sierpnia 2011, 13:19
Tu masz przetłumaczoną od tumpio
// Usunąłem nieaktywny link.
// Vogelek23

#4 Re: Karta diagnostyczna ST8677.

przez kamil1986 12 sierpnia 2011, 15:56
Wielkie dzięki oto właśnie mi chodziło

-- piątek, 12 sie 2011, 19:56 --

Jeszcze jedno pytanie jak włączyć podświetlanie wyświetlacza ?

#5 Re: Karta diagnostyczna ST8677.

przez kbrygola 12 sierpnia 2011, 19:55
kamil1986 napisał(a):Jeszcze jedno pytanie jak włączyć podświetlanie wyświetlacza ?

A to można je wyłączyć? Jeśli u Ciebie nie działa, to przypuszczalnie posiadasz wadliwą kartę.

#6 Re: Karta diagnostyczna ST8677.

przez kamil1986 12 sierpnia 2011, 20:06
Właśnie nie wiem czy można włączyć, u mnie po podłączeniu karty wyświetlacz nie jest podświetlany, reszta działa prawidłowo.

#7 Re: Karta diagnostyczna ST8677.

przez Citek 29 sierpnia 2011, 20:45
U mnie tester zawsze działa podświetlony, coś u Ciebie musi być nie tak.

#8 Re: Karta diagnostyczna ST8677.

przez lakier 29 sierpnia 2011, 21:53
U mnie tester raz podświetla, raz nie, czasami brak treści. Po lekkim docisku w okolicach prawego rogu na płytce zaskakuje i działa.

#9 Re: Karta diagnostyczna ST8677.

przez pcs24 16 października 2015, 11:47
Witam Wszystkich.
Odkopuję temat ponieważ odzwierciedla dokładnie moje zapytanie a innego tematu nie znalazłem.
Poszukuję polskiej instrukcji do karty Sintech ST8677. Niestety link podany w tematach wygasł.
Ma może ktoś z Was taką instrukcję?
Pozdrawiam

Re: Karta diagnostyczna ST8677.

przez Google Adsense [BOT] 16 października 2015, 11:47
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).