• Karaluchy w laptopie :D

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom ;)

#1 Karaluchy w laptopie :D

przez pcdata 8 września 2011, 09:37
Co robicie kiedy z laptopa zanim zostanie rozebrany wysypują się martwe karaluchy? naprawiacie? ja raczej nie mam ochoty chociaż szef mi każe :D

Jeśli trafi do innego serwisu to uwaga ... dv6000 z końcówką nr ser YC7

Re: Karaluchy w laptopie :D

przez Google Adsense [BOT] 8 września 2011, 09:37

#2 Re: Karaluchy w laptopie :D

przez Rendor 8 września 2011, 15:49
Witam!
Jak martwe, to pół biedy. A jak wyłażą żywe mrówki-faraonki?
Pozdr.

#3 Re: Karaluchy w laptopie :D

przez Titus007 30 listopada 2011, 00:29
Mieliśmy kiedyś w serwisie komputer stacjonarny, z którego po otwarciu obudowy wysypały się dziesiątki (dosłownie) karaluchów, z czego znaczna część żywa! Jednym z powodów wstawienia do serwisu komputera był niedziałający napęd CD. Zgadnijcie dlaczego? Zastanawialiśmy się, jak przedstawić klientowi powód usterki. Aby nie sprawić przykrości klientowi, stwierdziliśmy uszkodzenie mechaniczne i konieczność konserwacji. Jeszcze przez parę dni po oddaniu komputera biegały po firmie "zwierzaki".

Re: Karaluchy w laptopie :D

przez Google Adsense [BOT] 30 listopada 2011, 00:29