• Schematy - jak je ściągać

Forum rules:Click here to view the forum rules

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Schematy - jak je ściągać

by marioj77 7 July 2011, 20:57
Ile punktów trzeba mieć na ściąganie schematów z forum elvikom? Niestety takiej informacji nie ma przy pliku. Czy jest jakaś opcja jednakowej opłaty i pełnego dostępu do bazy schematów?

Re: Schematy - jak je ściągać

by Google Adsense [BOT] 7 July 2011, 20:57

#2 Re: Schematy - jak je ściągać

by arvika 7 July 2011, 21:00
Na elektrodzie za to nie ma cennych schematów...
Punkty można zdobyć za darmo udzielając się na forum i pomagać innym użytkownikom.

#3 Re: Schematy - jak je ściągać

by marioj77 7 July 2011, 21:02
Wiem jak kupić 100 punktów - trzeba wydać 100zł. Dalej nie wiem ile "kosztuje" pobranie jednego schematu. A żeby się udzielać to trzeba najpierw się trochę nauczyć a bez schematów to droga przez mękę :)

#4 Re: Schematy - jak je ściągać

by mikesh 7 July 2011, 21:04
8 pkt potrzeba do pobrania schematu. Zawsze można pobierać schematy na płatnych stronach za kilka, kilkanaście lub nawet kilkadziesiąt $.

#6 Re: Schematy - jak je ściągać

by marioj77 7 July 2011, 21:06
To nie jest za tanio? 8zł za schemat, gdzie ja płacę po $20 a czasami nawet $30???

#7 Re: Schematy - jak je ściągać

by Macpod 7 July 2011, 21:10
Moim zdaniem to akurat. Chciałbym zauważyć, że bardzo wiele z tych schematów nie da się znaleźć w internecie, a wiele z nich jest sprzedawana za ceny dużo większe. Po za tym tutaj nie płaci się za schematy, a na utrzymanie forum, za co z kolei można dostać parę punktów;)

#8 Re: Schematy - jak je ściągać

by mikesh 7 July 2011, 21:10
Wiele schematów jest dostępnych w sieci za darmo. Jeśli się kolega będzie udzielał na forum to szybko zarobi potrzebne punkty.

#9 Re: Schematy - jak je ściągać

by kamil198405 7 July 2011, 21:11
Suma 8 zł za schemat to śmieszna cena. Poza tym jeżeli Kolega potrzebuje jakiegoś schematu tutaj na forum zawsze ludzie chętnie pomogą wklejając kawałek schematu. Nasze forum to nie elektroda, i dlatego zaglądam tutaj co najmniej kilkanaście razy na dzień.

#10 Re: Schematy - jak je ściągać

by marioj77 7 July 2011, 21:15
kamil198405 wrote:Poza tym jeżeli Kolega potrzebuje jakiegoś schematu tutaj na forum zawsze ludzie chętnie pomogą wklejając kawałek schematu.
To zasadniczo zmienia postać rzeczy :)

kamil198405 wrote:Nasze forum to nie elektroda, i dlatego zaglądam tutaj kilkanaście razy dziennie.
Już zauważyłem, że elektroda to nawet żłobek a nie przedszkole w porównaniu z tym forum.

#11 Re: Schematy - jak je ściągać  [SOLVED]

by gathor 7 July 2011, 22:11
Proszę zauważyć, że na Tym forum nie sprzedajemy schematów ani punktów! Punkty przyznawane za DAROWIZNY są tylko i wyłącznie dobrą wolą Administratora. Jeżeli ktokolwiek chce zakupić schemat, jest od tego wiele płatnych serwisów, które je sprzedają.

#12 Re: Schematy - jak je ściągać

by marioj77 7 July 2011, 22:20
Już wiem o tym. Nie chcę na razie kupować, jak się dorobię własnych punktów to będę ściągał.

#13 Re: Schematy - jak je ściągać

by Vogelek23 11 September 2011, 21:35
Kolega "gathor" podsumował jednym celnym zdaniem, jak wygląda sprawa punktów na naszym forum. Temat uważam więc za wyczerpany.

Re: Schematy - jak je ściągać

by Google Adsense [BOT] 11 September 2011, 21:35