Forum rules: Click here to view the forum rules
1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
Re: Dział karty garficzne
by Google Adsense [BOT] • 2 August 2011, 21:28
kamil1986 wrote:Witam w dziale Serwis PC Stacjonarne proponuję stworzyć poddział "karty graficzne" według mnie bardzo przydał by się taki dział.
Przecież masz od cholery stron dotyczących serwisu PC.
To forum, jak glosi nazwa, to " Forum Serwisowe Laptopów - Forum poświęcone naprawom serwisowym komputerów przenośnych" i myślę, że takie powinno zostać.
... ale ja się nie znam.
Moim zdaniem powinno zostać tak jak jest, dział myślę, że byłby zbędny. Można przecież w dziale Serwis PC stacjonarne zamieszczać wątki dotyczące kart graficznych i będą miały tyle samo zainteresowanych osób. Do Adam2K, to forum nie ogranicza się do samych laptopów, można się o tym przekonać przeglądając tutaj tematy, i myślę, że to bardzo dobrze. Zdecydowanie mniej tu nietrafnych pomocy jak na innych forach tego typu, więc nie dziwię się Kolegom, że tutaj wolą szukać pomocy, a nie gdzie indziej:)
Kamikazepl wrote:... to forum nie ogranicza się do samych laptopów, można się o tym przekonać przeglądając tutaj tematy, i myślę, że to bardzo dobrze. Zdecydowanie mniej tu nietrafnych pomocy jak na innych forach tego typu, więc nie dziwię się Kolegom, że tutaj wolą szukać pomocy, a nie gdzie indziej:)
No i bardzo niedobrze.
Robi sie z tego mydło i powidło. Jak czytam niektóre posty, to mam wrażenie, że powoli powstaje druga "elektroda".
Ludzie, którzy nie mają pojęcia o elektronice i w życiu nie trzymali koby w ręce, chcą naprawiać płyty... no trochę powagi panowie.
Napływ nowych osób, z brakiem doświadczenia i jakiejkolwiek wiedzy w tym temacie to całkiem osobna sprawa. Niestety jest to nieuniknione, coraz więcej osób przybywa na forum i stara się znaleźć sposób naprawy za pomocą "śrubokręta i piekarnika". Ale na tym forum jest dużo osób zajmujących się i mających doświadczenie w różnych dziedzinach napraw komputerów, nie tylko laptopów. Na tym forum jednak zazwyczaj porady polegają na daniu wędki, a nie ryby;)
Dział kart graficznych powstanie w trakcie wprowadzania planowanej przebudowy struktur forum.
Nie chcemy zatrzymywać rozwoju forum, bo dlaczego mielibyśmy to robić?
Jeśli ktoś chce korzystać z porad udzielanych tutaj, a nie gdzie indziej, to tylko się cieszyć.
Kwestia selekcji użytkowników była poruszana wcześniej - osoby bez jakiegokolwiek doświadczenia, lenie typu "pomyśl za mnie, bo mnie się nie chce" oraz amatorzy "jednorazowej, darmowej naprawy swojego laptopa" sami się stąd wyniosą.
Nie chcemy zatrzymywać rozwoju forum, bo dlaczego mielibyśmy to robić?
Jeśli ktoś chce korzystać z porad udzielanych tutaj, a nie gdzie indziej, to tylko się cieszyć.
Kwestia selekcji użytkowników była poruszana wcześniej - osoby bez jakiegokolwiek doświadczenia, lenie typu "pomyśl za mnie, bo mnie się nie chce" oraz amatorzy "jednorazowej, darmowej naprawy swojego laptopa" sami się stąd wyniosą.
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Re: Dział karty garficzne [SOLVED]
by Google Adsense [BOT] • 21 September 2011, 01:07