• Punktacja ściąganie plików.

Forum rules:Click here to view the forum rules

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Punktacja ściąganie plików.

by michal3411 31 October 2011, 23:32
Ja tu nie mam do nikogo żalu ani pretensji, to nie moje forum więc ja nie ustanawiam tego.
To ile punktów pobiera ściągnięcie plików wy decydujecie a zobaczyłem ostatnio zmiany w przyznawaniu punktów.

Ściągnąłem do kolekcji kilka plików nawet chyba ze 20 nie wiem nie liczę (po ogłoszeniu zmiany),
za każdym razem pobrało 10 pkt. mnie to nie irytuje, i tak mam ich za dużo.

Inni użytkownicy też ściągają, więc jak mniemam też są obarczani tą punktacją.
I zapytania od nich również dostawalibyście.

Temat do zamknięcia po przeczytaniu przez administratorów, lub udzielenia odpowiedzi innym użytkownikom.

Re: Punktacja ściąganie plików.

by Google Adsense [BOT] 31 October 2011, 23:32

#2 Re: Punktacja ściąganie plików.  [SOLVED]

by Vogelek23 1 November 2011, 03:21
Witam.
Błąd w kodzie systemu punktowego powodował niepoprawną aktualizację jednej z komórek tabeli systemu punktowego na poziomie administracyjnym.
Błąd został naprawiony poprzez modyfikację kodu, dzięki której wszystkie komórki w/w tabeli są już poprawnie aktualizowane.
W podziękowaniu za zgłoszenie błędu, autora nagradzam stosownym bonusem.

Re: Punktacja ściąganie plików.  [SOLVED]

by Google Adsense [BOT] 1 November 2011, 03:21