• Błąd podczas korzystania z forum.

Forum rules:Click here to view the forum rules

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Błąd podczas korzystania z forum.

by hanomag 1 November 2011, 23:51
Dziś wielokrotnie zamiast strony forum wyświetlił mi się wielokrotnie komunikat błędu:

Parse error: syntax error, unexpected $end in /forum/cache/tpl_AeroBlack_overall_header.html.php on line 360

Po pewnym okresie czasu wszystko wracało do normy. Nie wiem czy oprócz mnie ktoś miał taki problem.

Re: Błąd podczas korzystania z forum.

by Google Adsense [BOT] 1 November 2011, 23:51

#2 Re: Błąd podczas korzystania z forum.

by Jozef18 2 November 2011, 00:17
Miałem to samo tylko 1 raz.

#3 Re: Błąd podczas korzystania z forum.  [SOLVED]

by Vogelek23 2 November 2011, 00:21
hanomag wrote:Dziś wielokrotnie zamiast strony forum wyświetlił mi się wielokrotnie komunikat błędu
Bez przesady z tym "wielokrotnie" - powyższy komunikat mógł się wyświetlić tylko dwa razy i łącznie nie dłużej, jak 90 sekund ;)
Powodem jest to, że skrypt forum jest aktualizowany "na żywo", aby nie robić długich przerw w dostępie do forum (wyłączenia).
Można się spodziewać podobnych komunikatów, o ile znów popełnię gdzieś błąd w składni PHP :mrgreen:

#4 Re: Błąd podczas korzystania z forum.

by hanomag 2 November 2011, 07:23
Napisałem wielokrotnie, ponieważ mam niestabilny internet w domu (łącze radiowe 3Mb/s dzielone na 3 mieszkania) i szukałem problemu po mojej stronie i przy tym wiele razy próbowałem wchodzić na forum w tym czasie. ;) I ten pierwszy raz chyba był nieco dłuższy niż 90s. ;)

#5 Re: Błąd podczas korzystania z forum.

by Vogelek23 5 November 2011, 21:36
hanomag wrote:I ten pierwszy raz chyba był nieco dłuższy niż 90s.
No już dobrze, nie będziemy się wykłócać o sekundy.
W każdym razie informuję, że powyższy problem powstał w trakcie operacji "na żywym organizmie", zatem proszę mi wybaczyć te chwilowe "niedogodności".

Re: Błąd podczas korzystania z forum.

by Google Adsense [BOT] 5 November 2011, 21:36