• Hity AlleDrogo...

Правила форума:Нажмите здесь, чтобы посмотреть правила этого форума

1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom ;)
Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).

Re: Hity AlleDrogo...

от Google Adsense [BOT] 26 Ноябрь 2011, 18:02

#2 Re: Hity AlleDrogo...

от willyvmm 26 Ноябрь 2011, 18:13
To jest jedna wielka nieprawidłowość a gośc wcale nie jest szczery tylko nie potrafi się przyznać co z nim robił.

#3 Re: Hity AlleDrogo...

от michal3411 26 Ноябрь 2011, 18:16
Jak bym nie zobaczył to bym nie uwierzył.

Rzeczywiście coś serwisantowi nie wyszło, za bardzo przyrumienił, powinno odwrócić się na drugi bok, wyszła by równo. :D

Zresztą karta grafiki to karta grafiki, nie jest ważne gdzie się znajduje. ;)

#4 Re: Hity AlleDrogo...

от gathor 26 Ноябрь 2011, 18:43
SELLKOM писал(а):Jak bym nie zobaczył to bym nie uwierzył.

Rzeczywiście coś serwisantowi nie wyszło, za bardzo przyrumienił, powinno odwrócić się na drugi bok, wyszła by równo.

Zresztą karta grafiki to karta grafiki, nie jest ważne gdzie się znajduje.

Ale przynajmiej "karta z wylutowanym prockiem ma całe pinpady", więc można sobie spokojnie przylutować :D

#5 Re: Hity AlleDrogo...

от Usunięty Użytkownik 402 26 Ноябрь 2011, 19:04
Plusem tej całej działalności jest fakt że jest to karta zewnętrzna i jak nie grzał niczego na płycie głównej to laptop ma szansę być sprawnym. 8-)

#6 Re: Hity AlleDrogo...

от bobert 26 Ноябрь 2011, 19:54
Chyba każdy kto zaczyna naprawiać laptopy powinien postawić sobie bardzo ważne pytanie:
Czy jestem debilem z opalarką ?

#8 Re: Hity AlleDrogo...

от gathor 27 Ноябрь 2011, 02:17
oneeye писал(а):Może to zboczenie, ale za sam opis bym tą aukcję usunął. Oczy bolą.

Код: Выделить всёPOWRUCIC
DOPUKI
ZBYD DLOGO
NA WYKACZENIU

Ale....

Код: Выделить всёWSZYSTKIE SRUBKI DAJE DO KOMPLETU

Kropka.

Paweł... Czy to nie jest czasem "zboczenie zawodowe"? ;)

#9 Re: Hity AlleDrogo...

от Titus007 30 Ноябрь 2011, 00:14
Lepszy taki sprzedający, niż ten, który wygrzeje sprzęt opalarką, laptop się podniesie i czym prędzej sprzeda jako sprawny, oczywiście nie wspominając o problemie. A takich nie brakuje.

#10 Re: Hity AlleDrogo...

от marioj77 6 Декабрь 2011, 09:24
Nie wiem czy sprzedawca z aukcji nie jest użytkownikiem naszego forum i ktoś mnie zaraz za to nie zlinczuję ale muszę to zamieścić:
Изображение

I meritum: nie to mnie śmieszy, że ktoś daje 12 m-cy gwarancji na reballing a to, że takiej aukcji nie ma a na stronie internetowej nie ma nawet o tym słowa.

#11 Re: Hity AlleDrogo...

от kjedrocha 6 Декабрь 2011, 09:38
oneeye писал(а):Może to zboczenie, ale za sam opis bym tą aukcję usunął. Oczy bolą.

Код: Выделить всёPOWRUCIC
DOPUKI
ZBYD DLOGO
NA WYKACZENIU

Ale....

Код: Выделить всёWSZYSTKIE SRUBKI DAJE DO KOMPLETU

Kropka.

No jednak nie jest tak różowo...
Sprzedawca napisał: "RACZEJ WSZYSTKIE SRUBKI DAJE DO KOMPLETU"

a z jego "raczej" jest trochę jak z "prawie" w znanej reklamie - robi wielką różnicę

#12 Re: Hity AlleDrogo...

от kamilj 6 Декабрь 2011, 10:33
marioj77 писал(а):Nie wiem czy sprzedawca z aukcji nie jest użytkownikiem naszego forum i ktoś mnie zaraz za to nie zlinczuję ale muszę to zamieścić:
Изображение

I meritum: nie to mnie śmieszy, że ktoś daje 12 m-cy gwarancji na reballing a to, że takiej aukcji nie ma a na stronie internetowej nie ma nawet o tym słowa.

No cóż, raczej można to wybaczyć, bo wygląda to po prostu na wynik niewiedzy. Nauczy się po kilku (nastu) reklamacjach ;)

Ale jak ktoś wciska reballing z gwarancją 1msc to już jest jawne oszustwo i to trzeba tempić.

#13 Re: Hity AlleDrogo...

от kjedrocha 6 Декабрь 2011, 11:20
kamilj писал(а):No cóż, raczej można to wybaczyć, bo wygląda to po prostu na wynik niewiedzy. Nauczy się po kilku (nastu) reklamacjach

Spoko, spoko (przepraszam za młodzieżowy żargon - ale może w tym dziale mogę sobie pozwolić?), nie będzie żadnych reklamacji, bo przecież: "Jako jedynie w Polsce jesteśmy skutecznym serwisem w REBALLINGU BGA" Więc czapki z głów - nigdy im nie dorównamy.

#15 Re: Hity AlleDrogo...

от hanomag 7 Декабрь 2011, 10:10
Może facet sepleni a Ty się śmiejesz. ;)
Ważne że jest gwarancja. W prawdzie żadna, ale jest! I to się liczy.

#16 Re: Hity AlleDrogo...

от Pablo2k5 7 Декабрь 2011, 12:12
Hmmm, jakby sepłenił to zapewne by brzmiało "... na płycisku poweł".

#17 Re: Hity AlleDrogo...

от novitech 12 Декабрь 2011, 12:02
Tutaj dopiero gostek popisał się znajomością języka :)

1987118381

#18 Re: Hity AlleDrogo...

от hanomag 12 Декабрь 2011, 12:47
BRAK KIPSA OD BLOKADY BATERJI TA CO SIE PRZESUWA YBY BATERJE ŚCIOGNOĆ DRUGI JEST BRAK ZASILACA A PO ZATYM SPRZEDAJEM TO CO WIDAĆ... NIE PRZYJMUJEM ZWROTOW ANI NEGATYWUW BIEZESZ NA WŁASNOM ODPOWIEDZIALNOŚĆ. SYSTEM OPERACYJNY JEST PO NIEMIECKU BO JEST ON Z NIEMIEC PRZYWIEZIONY maakuminiowom obudowe i ma orginalny pokrowiec. ZCHENCAM DO LICYTACJI.

Tyle nabazgrał a wystarczyło w skrócie napisać 'zbieram na wino' - taki opis nie wiele różniłby się od obecnego. ;)

#19 Re: Hity AlleDrogo...

от gathor 12 Декабрь 2011, 13:48
Co prawda nie mam konta na alledrogo, ale już coś zdołałem tam wygrać ;)
Ciekawe ile ludzi daje się nabrać... a zwłaszcza po tak czystym gramatycznie mailu ;)

Oto email jaki dzisiaj dostałem...
Изображение

#20 Re: Hity AlleDrogo...

от striker 12 Декабрь 2011, 22:50
Ciekawe jaka jest szansa, że dostałeś tego meila od zespołu allegro :D

Re: Hity AlleDrogo...

от Google Adsense [BOT] 12 Декабрь 2011, 22:50
Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).