Czorny, podziel się więc tą informacją z nami od kogo kupiłeś te scalaki.Jak ostatnio pytałem Chinkę o jakieś układy to dziewczyna aby mnie zachęcić do kupna sama mi podawała kto z Polski kupuje od niej towar podając mi nazwę firmy i miasto.Tym sposobem chciała wzbudzić zaufanie i pokazać, że jest firmą poważną z którą można robić interesy.Jak więc widać im też jednak zależy na pozyskaniu małych odbiorców takich jak my i sprzedadzą nawet tylko kilka sztuk układów.
Zasady działu: Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu
- Tytuł wątku powinien zawierać skrócony opis problemu.
- Treść wątku powinna zawierać rozszerzony opis problemu oraz sformułowane pytanie.
- Nie jest dozwolone umieszczanie załączników w postaci kompletnych instrukcji/schematów/wsadów BIOS, ani linkowanie do tych plików, zamieszczonych na innych stronach. Dozwolone jest wyłącznie umieszczenie fragmentu instrukcji/schematu, który ułatwi autorowi diagnostykę lub naprawę sprzętu z wątku. W jednym temacie można zamieścić nie więcej, jak jedną stronę instrukcji/schematu.
- Nie jest dozwolone zakładanie tematu, który opisuje usterkę więcej niż jednego sprzętu. W takich przypadkach należy utworzyć osobne wątki dla każdego sprzętu.
- Nie jest dozwolone zakładanie tematu, mającego charakter zapytania o schemat, boardview, zdjęcia płyty, wsad BIOS lub instrukcję serwisową. Do takich zapytań służy dział ZAPYTANIA O SCHEMATY/BIOS.
Re: Re: Zaufani dostawcy układów scalonych z Chin
przez Google Adsense [BOT] • 21 grudnia 2011, 22:07
Jeśli koledzy nadal potrzebują namiary na sprzedawce układów to poślę na PW (prywatna wiadomość, nie e-mail poprzez forum) bo nie chcę publicznie podawać czyjegoś adres e-mail. Najważniejszą sprawą jest to, że ja nie mogę odpowiadać za to co wyśle sprzedawca więc sami podejmujecie ryzyko. Jak do tej pory nie otrzymałem od tego sprzedawcy żadnego szlifu tyle mogę nadmienić.
Ostatnio edytowano 19 sierpnia 2013, 19:42 przez Vogelek23, łącznie edytowano 1 raz. Powód: Temat sprzed ponad roku - jeśli ktokolwiek jest zainteresowany kontynuacją, proszę kontaktować się z użytkownikiem "czorny" przez PW. Zamykam.
Re: Zaufani dostawcy układów scalonych z Chin
przez Google Adsense [BOT] • 7 kwietnia 2012, 09:39