jaxnet napisał(a):plugit Kartuzy - odradzam. Przyczyny tylko na PW.
Ponadto zwróciłem też uwagę na paczki, które przyszły z firmy POHUA. Zatem jakość samych układów w sobie też może być nieciekawa.
Miałem z nim nie jedne przygody. Moim zdaniem jest jedynie handlarzem chińszczyzny i tyle. Do tej pory wisi mi brakujące do zestawu sita. Układy do xboxów które brałem u niego jako nowe padały po kilku godzinach. Zanim jeszcze sam naprawiałem laptopy wysłałem do nich jednego hp na wymianę. Zapłaciłem 450zł. Rocznej gwarancji która miała być nie dostałem a laptop i tak wrócił do mnie od klienta po 2 miesiącach. Zrobiłem w tedy reballing. Wyszło, że Pan Damian zostawił po sobie zdartą soldermaske i pourywane pady. Na szczęście puste. Wlutowałem i klient puki co zadowolony.
Pan Damian naciągną mnie także na tanie topniki woskowe "noname" rzekomo lepsze od wartona. Użyłem raz, po czym gnałem do Zawiercia po Wartony.
Achi dostarczał do mnie przez 3 tygodnie przesuwając dostawę z dnia na dzień. Zawsze były problemy z kontaktem. Na fakturę którą miałem oddać w konkretnym terminie do PUP czekałem do ostatniego dnia kiedy to poinformowałem, że zostałem zmuszony przyjechać do kartuz.
Oszust i krętacz. Co chwila sprzedaje na allegro pod innym nickiem.