Proszę wszystkich użytkowników o stosowanie się do poniższych zaleceń przy zakładaniu wątków w tym dziale.
- Tytuł wątku powinien zawierać nazwę i wersję programu.
- Treść wątku powinna zawierać szczegóły dotyczące programu - jakie komponenty można nim testować, w jakich systemach operacyjnych został przetestowany oraz osobiste uwagi.
- Niedozwolone jest uploadowanie programów w wersjach demo, testowych (działających określony czas) lub programów z nieprawidłową licencją, a także "scrackowanych" (bezprawnie zmodyfikowanych). Pliki programów nie mogą zawierać jakichkolwiek linków do innych stron ani instalować dodatkowego oprogramowania.
- Nie jest dozwolone umieszczanie plików w archiwach zabezpieczonych hasłem.
- Niniejsze zasady działu wchodzą w życie z dniem ich opublikowania.
Nie stosowanie się do powyższych zaleceń może skutkować usunięciem postu (wątku) i/lub ostrzeżeniem, zaś w skrajnych wypadkach czasową lub trwałą blokadą możliwości pisania na forum.
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.