• Propozycja "Zobacz wątki bez odpowiedzi"

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Propozycja "Zobacz wątki bez odpowiedzi"

przez pit85 26 sierpnia 2010, 15:52
Mam propozycję aby w "wątkach bez odpowiedzi" nie pojawiały się dodane schematy. Nie wiem czy szanowni admini i użytkownicy się ze mną zgodzą, ale uważam że chcąc pomóc komuś, bardzo często używa się właśnie tej opcji. Tutaj dostaję się lawinę schematów, do których wyszukiwania służy "Szukaj" :). To taka mała sugestia, bo samo forum nie ma sobie równych!

Re: Propozycja "Zobacz wątki bez odpowiedzi"

przez Google Adsense [BOT] 26 sierpnia 2010, 15:52

#2 Re: Propozycja "Zobacz wątki bez odpowiedzi"  [ROZWIĄZANY]

przez Vogelek23 4 września 2010, 00:02
Nie wiem, czy Kolega zauważył, ale na dole listy "postów bez odpowiedzi" jest odpowiedni filtr, który należy wykorzystać do odfiltrowania działów ze schematami (a raczej posortowania postów w taki sposób, aby wątki ze schematami znalazły się na końcu listy).

Należy po prostu zmienić domyślne ustawienia sortowania na takie, jak na poniższym obrazku:

Obrazek

Re: Propozycja "Zobacz wątki bez odpowiedzi"  [ROZWIĄZANY]

przez Google Adsense [BOT] 4 września 2010, 00:02