• Nowe posty - prośba o przywrócenie

Forum rules:Click here to view the forum rules

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Nowe posty - prośba o przywrócenie

by arvika 22 February 2012, 01:35
Temat podobny już był: viewtopic.php?f=41&t=14636

Aczkolwiek ja mam prośbę o przywrócenie poprzedniego stanu. Miałem ustawione 10 nowych postów na górze forum i było to niezwykle wygodne. Myślę że sporo użytkowników (zwłaszcza tych aktywnych) lubiło tą funkcję. Klikanie na link nowe posty jest wg mnie krokiem do tyłu. Jeśli to możliwe to niech chociaż będzie możliwość włączenia w panelu danego użytkownika tej funkcji - kto bedzie chciał włączy, kto nie, zostanie przy nowym układzie. Jeśli jest taka możliwość proszę o wskazanie, bo nie mogę tego znaleźć w panelu.

Re: Nowe posty - prośba o przywrócenie

by Google Adsense [BOT] 22 February 2012, 01:35

#2 Re: Nowe posty - prośba o przywrócenie

by jowa 22 February 2012, 01:54
Przyłączam się do prośby

#3 Re: Nowe posty - prośba o przywrócenie

by Vogelek23 22 February 2012, 08:50
Chciałbym wreszcie doprowadzić forum do kultury - dopisać brakujące/nieaktualne regulaminy działów, pouzupełniać braki i niedoróbki skryptu. To naprawdę pożera mnóstwo czasu - pisząc ten tekst jestem po nieprzespanej nocy i nie wiem, o której skończę dzisiaj.

Listę ostatnich tematów na pewno będę miał na uwadze. Być może właśnie zrobię tę listę możliwą do włączenia przez użytkowników, jak napisał Michał (czyli na zasadzie indywidualnych preferencji). Ale do tego też trzeba klepnąć nieco kodu - a phpBB do przejrzystych skryptów nie należy (niestety)...

#4 Re: Nowe posty - prośba o przywrócenie

by arvika 22 February 2012, 09:24
Zdaję sobię sprawę że to ogromny wysiłek programistyczny. Doceniam to i będe czekał na pozytywne rozwiązanei tego problemu ;)

#5 Re: Nowe posty - prośba o przywrócenie

by Vogelek23 22 February 2012, 09:28
Tymczasem zagłosuj w ankiecie - vide ogłoszenie na stronie głównej ;)

#6 Re: Nowe posty - prośba o przywrócenie 

by Vogelek23 10 April 2012, 03:52
Boks "Ostatnie Tematy" został przywrócony.
Zgodnie z zapowiedzią, może być aktywowany przez użytkownika na zasadach indywidualnych preferencji (boks wyświetli się tylko tym użytkownikom, którzy będą tego chcieli).

Aby aktywować boks "Ostatnie Tematy", należy w Panelu Użytkownika kliknąć zakładkę Ustawienia Forum (1), następnie z bocznego menu wybrać Ustawienia Prywatne (2) i zmienić opcję na TAK w miejscu zaznaczonym ramką (3). Po zatwierdzeniu zmian przyciskiem Wyślij (4) boks "Ostatnie Tematy" jest natychmiast aktywowany.

W dowolnym momencie można wyłączyć boks "Ostatnie Tematy", zmieniając opcję na NIE w kroku (3).

Image

#7 Re: Nowe posty - prośba o przywrócenie

by arvika 10 April 2012, 05:40
Dziękuję serdecznie. Temat uważam za zamknięty.

Re: Nowe posty - prośba o przywrócenie

by Google Adsense [BOT] 10 April 2012, 05:40