Zasady działu: Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu
1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom
1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).
Re: Re: Jak NIE należy naprawiać notebook'a.
przez Google Adsense [BOT] • 14 czerwca 2012, 12:40
#224 Re: Jak NIE należy naprawiać notebook'a.
przez Usunięty Użytkownik 402 • 14 czerwca 2012, 13:41
AST serwis laptopów
04-228 Warszawa, Tytoniowa 20
Serdecznie Zapraszam.
04-228 Warszawa, Tytoniowa 20
Serdecznie Zapraszam.
Może połączę grafikę na pająka, a potem przymocuję pianką montażową do płyty
Laptopa z tą płytą kupiłem dla obudowy i klawiszy - więc spełnił swoje zadanie, a płyty może coś się jeszcze wyciągnie - mam podobną niestartującą...
A tu jeszcze przykład montażu południa - może słabo widać na zdjęciu, ale był pod kątem. Płyta się resetowała. Po zdjęciu chipu kilka potrzebnych padów wyrwanych, z NC chyba wszystkie...
Obie płyty z wczoraj.... i jak tu nie wierzyć w 13-stego
Laptopa z tą płytą kupiłem dla obudowy i klawiszy - więc spełnił swoje zadanie, a płyty może coś się jeszcze wyciągnie - mam podobną niestartującą...
A tu jeszcze przykład montażu południa - może słabo widać na zdjęciu, ale był pod kątem. Płyta się resetowała. Po zdjęciu chipu kilka potrzebnych padów wyrwanych, z NC chyba wszystkie...
Obie płyty z wczoraj.... i jak tu nie wierzyć w 13-stego
Przychodzi do mnie klient narodowości hinduskiej, z typowym akcentem pyta:
My hard disk is not working, I know very little about computers so I put this hard
disk to oven (moje wielkie oczy), do not worry I put it only for a while.
But it didn't help, so do you know how to fix this hard disk?
--
Pozdrawiam,
demeo
My hard disk is not working, I know very little about computers so I put this hard
disk to oven (moje wielkie oczy), do not worry I put it only for a while.
But it didn't help, so do you know how to fix this hard disk?
--
Pozdrawiam,
demeo
Profesjonalne wyposażenie serwisu
stacja BGA - raczej do małych płyt
piec rozpływowy
źródło: http://fixupmx.wordpress.com/2012/07/10 ... ntamiento/
stacja BGA - raczej do małych płyt
piec rozpływowy
źródło: http://fixupmx.wordpress.com/2012/07/10 ... ntamiento/
I profil grzania hamburgera można stosować . Oczywiście w trosce o składniki.
-- Dodano: środa, 21 lis 2012, 21:37 --
Hamburger o smaku fluxu, płyta o zapachu hamburgera - jeśli dobrze widzę ten "piec rozpływowy" może mieć 2 półeczki
-- Dodano: środa, 21 lis 2012, 21:37 --
michal3411 napisał(a):proszę naprawić komputer, dwa hamburgery double-decker na wynos
Hamburger o smaku fluxu, płyta o zapachu hamburgera - jeśli dobrze widzę ten "piec rozpływowy" może mieć 2 półeczki
Re: Jak NIE należy naprawiać notebook'a.
przez Google Adsense [BOT] • 21 listopada 2012, 20:33
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).