• Hity AlleDrogo...

Forum rules:Click here to view the forum rules

1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom ;)
This topic is marked as ARCHIVAL. Please only reply if your message contains the solution (Terms and Conditions p. 12.1).

Re: Re: Hity AlleDrogo...

by Google Adsense [BOT] 6 July 2012, 14:20

#162 Re: Hity AlleDrogo...

by arvika 14 July 2012, 19:27
http://allegro.pl/karty-graficzne-mxm2- ... 79458.html

"Proszę karty i układy potraktować, jako obiekt trzwiczebny lub zamiennych części."

:)

#163 Re: Hity AlleDrogo...

by patol 14 July 2012, 19:57
Na jednym ze zdjęć widać intelowskie południe, nie wiedziałem, że może działać jako grafika :shock:

#164 Re: Hity AlleDrogo...

by Macpod 14 July 2012, 20:09
patol wrote:Na jednym ze zdjęć widać intelowskie południe, nie wiedziałem, że może działać jako grafika :shock:

Człowiek całe życie się uczy.... ;)

#165 Re: Hity AlleDrogo...

by serwis24 18 July 2012, 04:34
LAZY wrote:Płyta ogolona ze wszystkiego- w sumie nie ma co zaoferować poza laminatem. Cena jak za sam laminat chyba zbyt wygórowana.
Na miejscu sprzedawcy mógłby wrzucić takie śmietniki w jedną aukcję i dać na licytację, wówczas coś zarobi.

Po innych aukcjach widać jak są traktowane laminaty w okolicach BGA.

Vogelek23 wrote:
LAZY wrote:http://allegro.pl/plyta-glowna-hp-dv600 ... 12885.html

:frustry: :mrgreen:
Płyta prawidłowo opisana, nic śmiesznego w tym nie widzę.
Zauważyłem, że ten user sprzedaje sporo płyt poserwisowych, więc nie ma się co dziwić w kwestii stanu płyt, jeśli służyły do nauki reballingu lub jako "dawcy narządów" ;)
A co do ceny - jak ktoś kupi za tyle, to już nie nasza sprawa. Osobiście uważam, że zawyżanie cen płyt głównych jest dla nas, serwisów, korzystniejsze, niż ich zaniżanie :)

shakez wrote:że ta ich płyta do L40
Już poprawił na L30, po mojej "interwencji" ;)
Fragment odpowiedzi: "Widząc @elvikom w adresie sprzeczać się nie będę" :mrgreen:

To moje aukcje. Co do tej Toshiby L30, palnąłem na szybko, bo dużo ich za jednym razem wystawiałem :) :oops:

Większość płyt to śmietniki które zostały mi po "nauce" i ewentualnych szrotach od klientow z innych serwisów i allegro, których używam do wylutu czegokolwiek czego w danym momencie potrzebuje. Wystawiam, bo może komuś sie coś przyda, płyty opisane, zdjęcia są, jak ktoś chce dokładniejsze zawsze może poprosić. Zauważyłem ostatnio, że ludzie biorą całą płytę, bo potrzebują np. zasilanie samo. To przy paru sztukach płyty jak mam, wybieram taką z napewno sprawną sekcją która kogoś interesuje. Jak nie bedzie działać, moge wymienic na inna. Nie ma problemu.

Co do cen, nie wydaje mi się, żeby były zawyżone. Ktoś chce, napisze PW, bedzie miał taniej. :wtf: nikogo nie naciągam, czytac każdy umie, pisać albo zadzwonić też ;)

Dla mnie osobiście ewenementem na allegro jest Pc_cooler gdynia, czy jak sie zowią. Płyty po 350zł, niby sprawne, BEZ gwarancji. Kupione 2 u nich. Nie działają.

#166 Re: Hity AlleDrogo...

by dodommc 18 July 2012, 09:52
serwis24 wrote:Dla mnie osobiście ewenementem na allegro jest Pc_cooler gdynia, czy jak sie zowią. Płyty po 350zł, niby sprawne, BEZ gwarancji. Kupione 2 u nich. Nie działają.

Potwierdzam. I taki mały przykład: http://allegro.pl/zawias-matrycy-prawy- ... 46534.html Zawias złamany kosztuje 39zł !!! W opisie: "ZDJĘCIE PRZEDSTAWIA SPRZEDAWANY TOWAR. Towar z demontażu" - zero informacji o uszkodzeniu. I jeszcze "GWARANCJA JAKOŚCI"
Image

#168 Re: Hity AlleDrogo...

by adam1114 31 July 2012, 22:50
serwis24 wrote:http://allegro.pl/ps3-naprawa-ylod-fan-mode-ylod-nigdy-wiecej-wroc-i2530504093.html

Mają ludzie pomysły. Wygrzewanko, wichura na 12V i konsola będzie działać do końca swiata :)

Gwarantujemy 100% satysfakcji i przede wszystkim dyskretność w realizacji zakupu.

Hehe, świetny tekst, przede wszystkim dyskrecja... jakieś szemrane interesy :wtf:

#170 Re: Hity AlleDrogo...

by Macpod 9 September 2012, 20:08
SELLKOM wrote:http://193.23.48.133/14g100311213-inverter-fly-cable-uszkodzona-i2472323101.html

A już myślałem, że wszystko widziałem w tym dziale...

Mam nadzieję, że ta aukcja to był żart...;)

#171 Re: Hity AlleDrogo...

by marioj77 13 September 2012, 15:36
Nie mogłem się powstrzymać przed zamieszczeniem, aukcja nr 2615436503, dla pewności zrzut z ekranu.
Image

Do dzieła panowie z lutownicami, do dzieła!

#172 Re: Hity AlleDrogo...

by dodommc 13 September 2012, 15:41
! :D ! Chyba go zatrudnię u siebie skoro robi reballingi za 15zł :D Dobry serwisant, to lepszy wydatek niż stacja do bga :D

#173 Re: Hity AlleDrogo...

by marioj77 13 September 2012, 15:49
Złożę się z Tobą na pół, po 7,50 wyjdzie i będzie robił dla nas obu ;D

#174 Re: Hity AlleDrogo...

by novitech 17 September 2012, 10:33
Nowy przetestowany układ aukcja: 2639080436

Image

#176 Re: Hity AlleDrogo...

by marek216 25 September 2012, 12:46
Po co marnować czas - wysyłasz odbierasz, ciekawe czy FVAT dostanę.

#177 Re: Hity AlleDrogo...

by Karpiu 25 September 2012, 13:59
No jasne i gwarancję na 12 miesięcy :)
"Witam nie polecam tego pana ponieważ na aukcji pisze ze w konsoli z rodem są poprawiane luty a tak naprawdę w radiatorach są wiercone dziury i przykręcane są śrubki wszystko jest skręcane do płyty głównej i uciskane."
No i już chyba wiadomo jak ten jego REBALLING wygląda ;)

#180 Re: Hity AlleDrogo...

by marek216 28 September 2012, 17:00
Mordka mi się rozjechała na pół godziny :)
Koleś jest genialny.

Re: Hity AlleDrogo...

by Google Adsense [BOT] 28 September 2012, 17:00
This topic is marked as ARCHIVAL. Please only reply if your message contains the solution (Terms and Conditions p. 12.1).