Pravila foruma: Klikni tukaj za prikaz pravil na forumu
1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom
1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom
Ta tema je označena kot ARHIVSKA. Odgovorite samo, če vaše sporočilo vsebuje rešitev (Pravila in Pogoji, 12.1).
Re: Re: Jak NIE należy naprawiać notebook'a.
Napisal/-a Google Adsense [BOT] • 14 Junij 2012, 12:40
#224 Re: Jak NIE należy naprawiać notebook'a.
Napisal/-a Usunięty Użytkownik 402 • 14 Junij 2012, 13:41
AST serwis laptopów
04-228 Warszawa, Tytoniowa 20
Serdecznie Zapraszam.
04-228 Warszawa, Tytoniowa 20
Serdecznie Zapraszam.
Może połączę grafikę na pająka, a potem przymocuję pianką montażową do płyty
Laptopa z tą płytą kupiłem dla obudowy i klawiszy - więc spełnił swoje zadanie, a płyty może coś się jeszcze wyciągnie - mam podobną niestartującą...
A tu jeszcze przykład montażu południa - może słabo widać na zdjęciu, ale był pod kątem. Płyta się resetowała. Po zdjęciu chipu kilka potrzebnych padów wyrwanych, z NC chyba wszystkie...
Obie płyty z wczoraj.... i jak tu nie wierzyć w 13-stego
Laptopa z tą płytą kupiłem dla obudowy i klawiszy - więc spełnił swoje zadanie, a płyty może coś się jeszcze wyciągnie - mam podobną niestartującą...
A tu jeszcze przykład montażu południa - może słabo widać na zdjęciu, ale był pod kątem. Płyta się resetowała. Po zdjęciu chipu kilka potrzebnych padów wyrwanych, z NC chyba wszystkie...
Obie płyty z wczoraj.... i jak tu nie wierzyć w 13-stego
Przychodzi do mnie klient narodowości hinduskiej, z typowym akcentem pyta:
My hard disk is not working, I know very little about computers so I put this hard
disk to oven (moje wielkie oczy), do not worry I put it only for a while.
But it didn't help, so do you know how to fix this hard disk?
--
Pozdrawiam,
demeo
My hard disk is not working, I know very little about computers so I put this hard
disk to oven (moje wielkie oczy), do not worry I put it only for a while.
But it didn't help, so do you know how to fix this hard disk?
--
Pozdrawiam,
demeo
Profesjonalne wyposażenie serwisu
stacja BGA - raczej do małych płyt
piec rozpływowy
źródło: http://fixupmx.wordpress.com/2012/07/10 ... ntamiento/
stacja BGA - raczej do małych płyt
piec rozpływowy
źródło: http://fixupmx.wordpress.com/2012/07/10 ... ntamiento/
I profil grzania hamburgera można stosować . Oczywiście w trosce o składniki.
-- Dodano: środa, 21 lis 2012, 21:37 --
Hamburger o smaku fluxu, płyta o zapachu hamburgera - jeśli dobrze widzę ten "piec rozpływowy" może mieć 2 półeczki
-- Dodano: środa, 21 lis 2012, 21:37 --
michal3411 napisal/-a:proszę naprawić komputer, dwa hamburgery double-decker na wynos
Hamburger o smaku fluxu, płyta o zapachu hamburgera - jeśli dobrze widzę ten "piec rozpływowy" może mieć 2 półeczki
Re: Jak NIE należy naprawiać notebook'a.
Napisal/-a Google Adsense [BOT] • 21 November 2012, 20:33
Ta tema je označena kot ARHIVSKA. Odgovorite samo, če vaše sporočilo vsebuje rešitev (Pravila in Pogoji, 12.1).
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
_______________________________Vse pravice pridržane. Nepooblaščeno kopiranje vsebine te spletne strani ali njenega dela je strogo prepovedano.
Vse blagovne znamke, izdelki ali storitve, objavljene na tej spletni strani, pripadajo njihovim zakonitim lastnikom, so avtorsko zaščitene in se uporabljajo samo v informativne namene.