Zasady działu: Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu
1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
Re: Nie mogę pobierać załączników
przez Google Adsense [BOT] • 15 września 2009, 02:40
Uprawnienia użytkownika VIP (m.in. dostęp do działu Download) przyznawane będą tym użytkownikom, którzy posiadają schematy oraz inne dokumentacje do laptopów (takie, których nie mamy w naszej bazie) i prześlą mi ich pełną listę na PW. Nadmieniam tutaj, że dział Download jest wciąż rozbudowywany, na Forum jest zaledwie część naszej bazy schematów, zatem listy schematów ściągniętych z for "lqv77" oraz "kythuatvitinh" nie będą akceptowane (te fora są stale monitorowane i ich zawartość mamy już na dyskach, przygotowaną do uploadu). Dostęp VIP przyznawany będzie również tym użytkownikom, którzy nie mając dokumentacji, dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem oraz aktywnie pomagają innym użytkownikom forum w diagnostyce i naprawach.
Forum ma na celu skupienie elektroników, specjalizujących się w naprawach notebooków (zarówno "zawodowców" jak i amatorów) - elektroników z pasją, którzy poszerzą tu swoją wiedzę, ale i zechcą podzielić się swoją wiedzą i doświadczeniem. Nie ma w nim zbytnio miejsca dla tych, którzy chcą za darmo naprawić swojego laptopa, nie mając pojęcia o tym, jak działa to urządzenie. Tutaj obowiązuje jedna, ważna zasada - doświadczenie za doświadczenie. Jeśli zatem ktoś pomógł Ci rozwiązać problem, nie oczekuje żadnych piw, medali ani nawet pieniędzy. Oczekuje za to pomocy w rozwiązaniu swojego problemu.
Forum ma na celu skupienie elektroników, specjalizujących się w naprawach notebooków (zarówno "zawodowców" jak i amatorów) - elektroników z pasją, którzy poszerzą tu swoją wiedzę, ale i zechcą podzielić się swoją wiedzą i doświadczeniem. Nie ma w nim zbytnio miejsca dla tych, którzy chcą za darmo naprawić swojego laptopa, nie mając pojęcia o tym, jak działa to urządzenie. Tutaj obowiązuje jedna, ważna zasada - doświadczenie za doświadczenie. Jeśli zatem ktoś pomógł Ci rozwiązać problem, nie oczekuje żadnych piw, medali ani nawet pieniędzy. Oczekuje za to pomocy w rozwiązaniu swojego problemu.
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Re: Nie mogę pobierać załączników [ROZWIĄZANY]
przez Google Adsense [BOT] • 17 września 2009, 03:40