• Brak funkcji "odpowiedz"

Forum rules:Click here to view the forum rules

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Brak funkcji "odpowiedz"

by SidNet 21 July 2012, 11:16
Witam
Dziś zauważyłem, że w tematach które są założone w działach dla serwisów, nie mogę odpowiedzieć na żaden z nich. Z tego co przeczytałem w reg. wiem że nie można zakładać nowych tematów, lecz o blokowaniu odpowiedzi nic nie ma. Co ciekawe, jako "cytuj" mogę odpowiedzieć.
Pozdrawiam

Image

Re: Brak funkcji "odpowiedz"

by Google Adsense [BOT] 21 July 2012, 11:16

#3 Re: Brak funkcji "odpowiedz"

by SidNet 21 July 2012, 14:42
Nie chodzi o to. Proszę przeczytać dokładnie..
Cytuję tutaj wypowiedź Administratora: "Pozostali użytkownicy mogą tylko odpowiadać w tym dziale"

Pozdrawiam

#4 Re: Brak funkcji "odpowiedz"

by Rufio 21 July 2012, 14:55
No to najlepszą osobą do odpowiedzi będzie kolega Vogelek23, ale zdaje się że urlopuje się w dniach 13-22 lipca.

pzdr

#5 Re: Brak funkcji "odpowiedz"

by michal3411 21 July 2012, 16:34
A nie masz na dole przycisku wyślij?

Image

#6 Re: Brak funkcji "odpowiedz"

by SidNet 21 July 2012, 17:16
Ta Funkcja rzeczywiście jest, tylko jako "szybka odpowiedź". Jeżeli tylko taka występuję w tych działach, to przepraszam za zamieszanie.
Pozdrawiam

#7 Re: Brak funkcji "odpowiedz"

by michal3411 21 July 2012, 18:50
Ja mam osobny przycisk odpowiedź.

Ale chciał bym również zauważyć że formia ta nie ogranicza w jakikolwiek sposób twojej wypowiedzi.
Możesz wstawić zdjęcie/obrazek, znaki specjalne, są również elementy skryptu.

Jedyną możliwością której nie masz, jest to że nie możesz dodawać plików innych niż pliki obrazów.
Jedną z przyczyn dla której to było zrobione było to że użytkownicy zagraniczni nie obeznani w zasadach panujących w tych działach umieszczali pliki które były często gdzie indziej np: pliki bios, etc... nie potrzeba zaśmiecać forum, i niepotrzebnie zwiększać jego objętości.

Cała reszta jest, tylko inaczej widziana jak ma to w przypadku przycisku "Odpowiedz", praktycznie to wszystko.

Jeśli czegoś nie ma w postaci gotowego skryptu, można to po prostu napisać.
Jeśli nie możesz dodać pojedynczej strony jakiegoś pliku można wstawić jego zdjęcie, lub wskazać miejsce gdzie on się znajduje.

#8 Re: Brak funkcji "odpowiedz"  [SOLVED]

by Vogelek23 10 September 2012, 21:57
Problem naprawiony, przyczyną był bug w pliku viewtopic.php, który uwidocznił się po aktualizacji skryptu forum.
Autor zgłoszenia otrzymuje skromny bonusik.