• Okienko z ostrzeżeniem o punktach

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Okienko z ostrzeżeniem o punktach

przez kbrygola 21 września 2012, 01:15
Witam, jakiś czas temu pojawiało się okienko z ostrzeżeniem o ujęciu punktów za pobrany plik, czy ono jeszcze działa? czy jeśli tak to działa w każdym przypadku pobierania, czy tylko po wejściu do działu punktowanego?

Przed chwilą niechcący pobrałem niepotrzebny mi plik, ze strony wyszukiwania search.php , nie było żadnego ostrzeżenia, a punkciki zeszły.

Re: Okienko z ostrzeżeniem o punktach

przez Google Adsense [BOT] 21 września 2012, 01:15

#2 Re: Okienko z ostrzeżeniem o punktach

przez marek216 21 września 2012, 04:58
Punkty z tego co wiem pobiera tylko za schematy, biosy i inne pierdusze były za free.
Najlepiej podaj link do tego co pobrałeś to administracji będzie łatwiej się ustosunkować.

#3 Re: Okienko z ostrzeżeniem o punktach

przez kbrygola 21 września 2012, 13:57
marek216 napisał(a):Punkty z tego co wiem pobiera tylko za schematy

Także za boardview, znalazł się w wynikach wyszukiwania, a umieszczony jest w punktowanym dziale ze schematami.

#4 Re: Okienko z ostrzeżeniem o punktach 

przez Vogelek23 21 września 2012, 15:10
Okienko informacyjne wyświetla się tylko wtedy, gdy w adresie zawarte jest ID forum.
W przypadku linków, które wskazują ID posta/wątku bez ID forum, okienko się nie wyświetla podczas pobierania plików z działów punktowanych.
Jest to oczywiście błąd skryptu, zatem poprawiłem. Bonus "leci" do Kolegi, który zgłosił problem.

Re: Okienko z ostrzeżeniem o punktach

przez Google Adsense [BOT] 21 września 2012, 15:10