• Witam

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale można się przedstawić, a także opisać, czym się zajmujemy, jakie jest nasze hobby itd.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, które jednoznacznie identyfikują osobę/firmę, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).

#1 Witam

przez sebuncle 19 września 2010, 16:33
Witam jestem nowy na moim forum wyglądają bardzo dobrze. Jestem francuski
Jestem początkujący w naprawa laptopów Vaio dla 1yr.
Mam nadzieję dowiedzieć się wielu rzeczy o
Mam RE7500 Jovy.

Przepraszam za moją ortografię, użyć google tłumaczenie

Hi I'm new to my forum to look very good. I'm French
I'm a beginner in the repair of Vaio laptops for 1yr.
I hope to learn many things here
I have a Jovy RE7500.

Sorry for my spelling, I use google translation

Re: Witam

przez Google Adsense [BOT] 19 września 2010, 16:33

#2 Re: Witam

przez Vogelek23 19 września 2010, 16:50
Hello, sebuncle.

We glad the next user outside of Poland was joined to us.
And we hope, You will find many interesting informations and solutions on our forum.

Nice to meet You!

-------------------------------

Nous heureux que le prochain utilisateur en dehors de la Pologne se sont joints à nous.
Et nous l'espérons, vous trouverez de nombreuses informations intéressantes et des solutions sur notre forum.

Ravi de Vous rencontrer!

Re: Witam

przez Google Adsense [BOT] 19 września 2010, 16:50
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).