• Problem ze znikającymi postami.

Forum rules:Click here to view the forum rules

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Problem ze znikającymi postami.

by pawel80 21 February 2013, 13:59
Wczoraj napisałem posta do tematu związanego z formatowaniem dysku ssd.
Co się stało z tym tematem?
Dlaczego nie ma go w nowych postach?
Nie rozumię zachowania moderatora.
Temat nie naruszał regulaminu forum.
Na maila nie dostałem żadnej informacji odnośnie tego tematu, dlaczego został on usunięty?
Czyżby na forum była jakaś cenzura? :cry: :wtf: :cry:

Re: Problem ze znikającymi postami.

by Google Adsense [BOT] 21 February 2013, 13:59

#2 Re: Problem ze znikającymi postami.

by michal3411 21 February 2013, 15:41
Temat sam w sobie nie naruszył regulaminu, powodem przeniesienia wątku było:

Podanie linka do zewnętrznej strony, to akurat tyle co nic.
Natomiast główną przyczyną było to że w linku który podesłałeś była aplikacja która już regulamin naruszała.

To było powodem (regulaminowym).

Info na PW.

#3 Re: Problem ze znikającymi postami.

by pawel80 21 February 2013, 16:01
Nie przemawia do mnie info na PW.
Jest ogólnikowe.
Każdy odpowiada za to co robi i do czego wykorzystuje dane narzędzie.
Możesz mi wytłumaczyć dlaczego sądzisz iż program polecany na różnych forach producentów dysków do kasowania danych jest nie legalny. Jest on ogólnie dostępny w internecie.
Równie dobrze tematy w których jest mowa o wykorzystanie Hiren cd można by zbanować bo na tej płycie jest dużo softy do różnych rzecz.

#4 Re: Problem ze znikającymi postami.

by michal3411 21 February 2013, 16:26
Tak ja jako moderator sam się zastanawiałem co z tym fantem zrobić. To że na innych forach ten program jest polecany, to może nie mieć znaczenia.
Nigdy nie twierdziłem że jest on nielegalny.

Został usunięty fragment, wątek zostanie przywrócony.
Nikomu nie zabraniam jego użytkowania. Chodzi o to co znajdowało się na stronach gdzie odsyłałeś.

#5 Re: Problem ze znikającymi postami.

by Usunięty Użytkownik 402 21 February 2013, 16:36
Witam, zauważyłem właśnie że temat został usunięty z forum ze względu na możliwości jakie posiadał podlinkowany tam program. Oświadczam że mój dysk nie posiada żadnych zabezpieczeń typu hasło, tylko ma problem taki że to co na nim aktualnie jest mogę przeglądać lecz nie mogę nic usunąć ani dopisać,. Producent dysku odpisał mi że jest to problem nienaprawialny i dysk wymaga wymiany, ja jednak chcę podjąć dalszą walkę by problem ten rozwiązać.
Proszę o przywrócenie tematu na forum, usuwając linki.

#6 Re: Problem ze znikającymi postami.

by pawel80 21 February 2013, 16:40
Na stronach co odsyłałem było tylko źródło do programu gdzie można go ściągnąć oraz opis jak sformatować dysk ssd w razie problemów z jego działaniem.
Czy to jest zabronione?
Bo nie rozumie twojej decyzji.

#7 Re: Problem ze znikającymi postami.

by michal3411 21 February 2013, 17:12
Pawle nie doczytałeś wszystkiego.

Sam jako początkujący moderator miałem zagwozdkę co z tym zrobić, jeszcze jedna wiadomość na PW dla pawel80.

Wątek już wcześniej przywróciłem.

#8 Re: Problem ze znikającymi postami.  [SOLVED]

by pawel80 21 February 2013, 20:10
Dzięki za wyrozumiałość i opis zaistniałego problemu
Najbardziej chodziło mi o autora tematu który nie miał nic wspólnego z moją wypowiedzią.
Temat zamykam