Początkowy objaw był taki, że system nie wstał po restarcie i wywalił brak pliku tcpip.sys , przeskanowałem go antywirusem, podmieniłem mu tcpip.sys na kopię z innego systemu jednak to pomogło tylko na tyle, że doszedł do skanowania dysku i zwisł na jakimś sektorze. Zostawiłem go więc na noc ze skanowaniem HDAT2 z naprawianiem błędnych sektorów, do rana przeskanował tylko 7% z 250GB i zgłosił ok. 50 uszkodzonych sektorów. Rano przerwałem skanowanie i był już missing operating system.
Pierwsza partycja całkowicie zniknęła, druga została nienaruszona.
Potem nie było już żadnych operacji naprawiania tylko skanowanie Easy Recovery Pro.
Szukam porady czym mogę przywrócić wpis dotyczący tej partycji, potrzebuję się dostać do danych, jest mi w zasadzie potrzebnych tylko kilka ale bardzo istotnych plików. Nie wiem jakie mają nazwy i rozszerzenia, wiem tylko tyle, że to katalog z bazą MS SQL Servera.
Będę wdzięczny za szybką poradę.
Pierwsza partycja całkowicie zniknęła, druga została nienaruszona.
Potem nie było już żadnych operacji naprawiania tylko skanowanie Easy Recovery Pro.
Szukam porady czym mogę przywrócić wpis dotyczący tej partycji, potrzebuję się dostać do danych, jest mi w zasadzie potrzebnych tylko kilka ale bardzo istotnych plików. Nie wiem jakie mają nazwy i rozszerzenia, wiem tylko tyle, że to katalog z bazą MS SQL Servera.
Będę wdzięczny za szybką poradę.