• Jak zamieścić w poście linka do innej wiadomości ?

Forum rules:Click here to view the forum rules

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Jak zamieścić w poście linka do innej wiadomości ?

by 50eng 25 February 2013, 21:54
Mam Win2000 Proff. i przeglądarkę Opera 12.02. Nie wiem jak w poście wkleić linka do innej wiadomości z forum, by miał on postać jak u innych użytkowników w ich postach.
Drugie pytanie - dlaczego w dziale "Naprawy laptopów hardware" dla serwisów straciłem możliwość zakładania nawego tematu ? Mam (zawieszoną) działalność - serwis komputerowy - rozpoczętą ponad rok temu i chcę wykorzystać ten czas na naprawianie staroci, w celu zdobycia szerszej wiedzy. Niczym innym się nie zajmuję. Tzn od ponad roku "ćwiczę" tajniki montażu powierzchniowgo, bo zawodowo z komputerami jestem zwiazany od 1985 roku.

Re: Jak zamieścić w poście linka do innej wiadomości ?

by Google Adsense [BOT] 25 February 2013, 21:54

#2 Re: Jak zamieścić w poście linka do innej wiadomości ?

by zatronik1 25 February 2013, 22:16
Np. tak: otwierasz stronę z forum dwa razy potem kopiuj i wklej.
Co do drugiego pytania to odpowiedź w regulaminie. Trzeba mieć pewien dorobek.

#3 Re: Jak zamieścić w poście linka do innej wiadomości ?

by SELLKOM 25 February 2013, 22:42
Kolego w dziale dla amatorów musisz zakładać swoje tematy...

#4 Re: Jak zamieścić w poście linka do innej wiadomości ?

by 50eng 1 March 2013, 14:43
Mam pytanie gwoli wyjśnienia wątpliwości:
Proszę o podanie (lub wskazanie stosownego punktu regulaminu) określającego jednoznacznie warunki, jakie należy spełnić, by zakładać nowe tematy w dziale napraw laptopów hardware - "tylko dla serwisów". W regulaminie forum nic nie znalazłem. Pytanie do Zatronik 1: czy Kolega ma na myśli pisząc o dorobku - ilość zdobytych punktów, czy chodzi, na przykład, o wpis do ewidencji działalności gospodarczej z tej branży (co byłoby bardziej adekwatne do sformułowania "tylko dla serwisów") ?
Wpis taki mam.

#5 Re: Jak zamieścić w poście linka do innej wiadomości ? 

by michal3411 1 March 2013, 18:33
Jest FAQ na głównej stronie.

Odnośnie pytania o dostęp do działu serwisowego to jest potrzebna zgoda administratora, i co najmniej 5 pkt. pomógł.

Administrator jest tymczasowo nieosiągalny, natomiast może kolega odpowiadać w działach serwisowych bez przeszkód.

Re: Jak zamieścić w poście linka do innej wiadomości ?

by Google Adsense [BOT] 1 March 2013, 18:33