• Windows 8 klucz produktu

To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).

#1 Windows 8 klucz produktu

przez michal1490 24 czerwca 2013, 16:44
Witam;
Może któryś z kolegów udzielić informacji na temat win8, chodzi dokładnie o kwestie klucza produktu. Z tego co poczytałem w googlach klucz jest zapisany w biosie, więc w jaki sposób mogę odczytać klucz ze zgranego biosu. Chodzi i o naprawy płyt głównych związanych ze zmiana biosu.

Re: Windows 8 klucz produktu

przez Google Adsense [BOT] 24 czerwca 2013, 16:44

#2 Re: Windows 8 klucz produktu

przez jelonek 24 czerwca 2013, 16:54
Nie wiem jak odczytać ze zgranego wsadu, bo klucz jest szyfrowany. Spod systemu odczytuje się programem pkeyui. Może ktoś potrafi to zdezassemblować.

#3 Re: Windows 8 klucz produktu

przez Zemog 24 czerwca 2013, 17:14
Hay programas que te permiten leer la clave de Windows 8. Creo que AIDA, es uno de ellos aunque todavía no lo he probado.

There are programs that allow you to read the key of Windows 8. I believe that AIDA, is one of them though still I have not proved it.

#4 Re: Windows 8 klucz produktu

przez adam1114 24 czerwca 2013, 18:36
Zemog napisał(a):Hay programas que te permiten leer la clave de Windows 8. Creo que AIDA, es uno de ellos aunque todavía no lo he probado.

There are programs that allow you to read the key of Windows 8. I believe that AIDA, is one of them though still I have not proved it.

Yes, it's possible I read my key using AIDA, but he want to read key from BIOS dump file.

Re: Windows 8 klucz produktu

przez Google Adsense [BOT] 24 czerwca 2013, 18:36
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).