• Różnica w ASUS EEE 1011 a 1015

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. Tytuł wątku powinien zawierać skrócony opis problemu.
  2. Treść wątku powinna zawierać rozszerzony opis problemu oraz sformułowane pytanie.
  3. Nie jest dozwolone umieszczanie załączników w postaci kompletnych instrukcji/schematów/wsadów BIOS, ani linkowanie do tych plików, zamieszczonych na innych stronach. Dozwolone jest wyłącznie umieszczenie fragmentu instrukcji/schematu, który ułatwi autorowi diagnostykę lub naprawę sprzętu z wątku. W jednym temacie można zamieścić nie więcej, jak jedną stronę instrukcji/schematu.
  4. Nie jest dozwolone zakładanie tematu, który opisuje usterkę więcej niż jednego sprzętu. W takich przypadkach należy utworzyć osobne wątki dla każdego sprzętu.
  5. Nie jest dozwolone zakładanie tematu, mającego charakter zapytania o schemat, boardview, zdjęcia płyty, wsad BIOS lub instrukcję serwisową. Do takich zapytań służy dział ZAPYTANIA O SCHEMATY/BIOS.

#1 Różnica w ASUS EEE 1011 a 1015  [ROZWIĄZANY]

przez janko23 4 czerwca 2013, 21:52
Witam, czy te moduły da się podmienić. Posiadam netbooka 1011px z uszkodzonym realtkiem. Okazało się, że mam od 1015. Kilka różnic jest (usb3.0 inne gniazdo do głośników, dwa gniazda jack). Czy ewentualnie jest szansa aby to zadziałało? Podrzucam zdjęcia. Zdjęcia przykładowe.

Obrazek Obrazek

Znalazłem odpowiedź - nie wiem jak mogłem to przeoczyć. Złącze taśmy jest szersze w 1015 także nie da się.Temat albo do kosza albo dla potomnych. Pozdrawiam

Re: Różnica w ASUS EEE 1011 a 1015  [ROZWIĄZANY]

przez Google Adsense [BOT] 4 czerwca 2013, 21:52