• Usunięte posty wiszą w koszu.

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Usunięte posty wiszą w koszu.

przez gathor 17 marca 2011, 17:31
Witam.
Jak napisałem w temacie... W koszu znajduje się kilka postów od usera uzyszkodnik, których nie idzie odczytać, przez co ikona pokazująca nieprzeczytane wątki świeci się tak mocnym światłem, że aż razi w oczy i za nic nie chce zgasnąć.

Re: Usunięte posty wiszą w koszu.

przez Google Adsense [BOT] 17 marca 2011, 17:31

#2 Re: Usunięte posty wiszą w koszu.

przez greg464 17 marca 2011, 18:50
A "oznacz wątki jako przeczytane" nie działa?

#3 Re: Usunięte posty wiszą w koszu.

przez gathor 17 marca 2011, 18:55
Ups...
Całkiem zapomniałem o tej opcji ;) :oops:

THX greg464

#4 Re: Usunięte posty wiszą w koszu.  [ROZWIĄZANY]

przez Vogelek23 17 marca 2011, 20:30
Usunięte posty wiszą w Koszu tylko jakiś czas (60 dni), by następnie odlecieć w niebyt.
Aby jednak innych nie raziło po oczach ;) , wątki z udziałem wspomnianego usera są już usunięte z Kosza, zaś sam dział Kosz nie jest brany pod uwagę przy wyświetlaniu nieprzeczytanych wątków.

Re: Usunięte posty wiszą w koszu.  [ROZWIĄZANY]

przez Google Adsense [BOT] 17 marca 2011, 20:30