• Witam wszystkich!!!!!

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale można się przedstawić, a także opisać, czym się zajmujemy, jakie jest nasze hobby itd.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, które jednoznacznie identyfikują osobę/firmę, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).

#1 Witam wszystkich!!!!!

przez tomilee1807 10 marca 2020, 20:20
Nazywam sie Tomek mam 40 Lat.
Zepsul mi sie Imac Late 2015
Dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować.
Mam nadzieje, że oprócz rozwiązywania swoich problemów uda też się komuś pomóc.

Pozdrawiam

Re: Witam wszystkich!!!!!

przez Google Adsense [BOT] 10 marca 2020, 20:20

#2 Re: Witam wszystkich!!!!!

przez Vogelek23 11 marca 2020, 00:50
Witaj w naszych skromnych progach, Tomku. Ja jestem Łukasz i jestem właścicielem oraz jednym z Administratorów tego forum - w przypadku jakichkolwiek problemów z obsługą forum lub pytań, jak co tutaj działa, pisz do mnie śmiało na PW (Prywatna Wiadomość). Mam nadzieję, że dzięki forum naprawisz wszystkie swoje urządzenia, a także dołożysz własną "cegiełkę", pomagając innym w naprawach.

Re: Witam wszystkich!!!!!

przez Google Adsense [BOT] 11 marca 2020, 00:50
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).