• Witam z UK

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale można się przedstawić, a także opisać, czym się zajmujemy, jakie jest nasze hobby itd.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, które jednoznacznie identyfikują osobę/firmę, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).

#1 Witam z UK

przez taomen 24 stycznia 2014, 16:18
Mam na imie Genek.Jestem na waszym forum od niedawna. Bardzo się cieszę że znalazłem właściwie forum które przypuszczam pomoże mi w moim małym biznesie. Jak wiadomo w UK zawsze ludzie byli przyzwyczajeni że jak coś się popsuło to wyrzucali i kupowali nowe, ale od pewnego czasu to już się zmienia i dzieki temu mam dodatkową pracę. Naprawiam sprzęt komputerowy, telefony i wszelkie urządzenia elektroniczne. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i zapraszam do wszelkiej współpracy.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Re: Witam z UK

przez Google Adsense [BOT] 24 stycznia 2014, 16:18

#2 Re: Przywitanie z UK

przez Jozef18 24 stycznia 2014, 20:32
Witamy

Zapraszamy do udziału w tematach swoich jak i innych użytkowników.

Pozdrawiam
Józef

#3 Re: Witam z UK - odpowiedź

przez marek216 25 stycznia 2014, 12:05
Powiadają, że zachód bogaty i tylko "biedne polaki" naprawiają, a tu proszę :)
Witaj - powodzenia w biznesie.

#4 Re: Witam z UK

przez gathor 26 lutego 2014, 11:18
marek216 napisał(a):Powiadają, że zachód bogaty i tylko "biedne polaki" naprawiają, a tu proszę

No niby tak powiadają, ale przeciez w UK łatwiej znaleźć Polaka niż Anglika :D

Re: Witam z UK

przez Google Adsense [BOT] 26 lutego 2014, 11:18
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).