• Wysłany schemat

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Wysłany schemat

przez digix 13 września 2010, 16:50
Witam
12.09 wysłałem schemat Optima, dostałem wiadomość e-mail z potwierdzeniem, że schemat został zaakceptowany. Dzisiaj sprawdzałem i tego schematu nie ma w dziale download.

Re: Wysłany schemat

przez Google Adsense [BOT] 13 września 2010, 16:50

#2 Re: Wysłany schemat

przez Vogelek23 14 września 2010, 21:58
Wątek został zaakceptowany omyłkowo i dlatego został usunięty.
Powodem usunięcia była niezgodność wątku z przyjętymi w tym dziale zasadami: https://www.elvikom.pl/viewtopic.php?f=45&t=1568

#3 Re: Wysłany schemat

przez digix 15 września 2010, 13:18
Ok, rozumiem. Tylko jeżeli doszło do pomyłki z zaakceptowaniem, to wypadało by wysłać komuś informację o tym. Wiele to nie kosztuje, ledwie kilka "kliknięć", a tak to pachnie trochę ignorancją...
Pozdrawiam i proszę o zamknięcie tematu.

#4 Re: Wysłany schemat  [ROZWIĄZANY]

przez Vogelek23 3 października 2010, 22:24
Skrypt został już odpowiednio zmodyfikowany, aby użytkownik automatycznie dostał powiadomienie o odrzuceniu.

Re: Wysłany schemat  [ROZWIĄZANY]

przez Google Adsense [BOT] 3 października 2010, 22:24