• Zestaw wkrętaków/śrubokrętów precyzyjnych

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. Tytuł wątku powinien zawierać skrócony opis problemu.
  2. Treść wątku powinna zawierać rozszerzony opis problemu oraz sformułowane pytanie.
  3. Nie jest dozwolone umieszczanie załączników w postaci kompletnych instrukcji/schematów/wsadów BIOS, ani linkowanie do tych plików, zamieszczonych na innych stronach. Dozwolone jest wyłącznie umieszczenie fragmentu instrukcji/schematu, który ułatwi autorowi diagnostykę lub naprawę sprzętu z wątku. W jednym temacie można zamieścić nie więcej, jak jedną stronę instrukcji/schematu.
  4. Nie jest dozwolone zakładanie tematu, który opisuje usterkę więcej niż jednego sprzętu. W takich przypadkach należy utworzyć osobne wątki dla każdego sprzętu.
  5. Nie jest dozwolone zakładanie tematu, mającego charakter zapytania o schemat, boardview, zdjęcia płyty, wsad BIOS lub instrukcję serwisową. Do takich zapytań służy dział ZAPYTANIA O SCHEMATY/BIOS.
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).

#1 Zestaw wkrętaków/śrubokrętów precyzyjnych

przez demeo 9 marca 2012, 23:08
Witam,

Czy ktoś może mi polecić zestaw śrubokrętów precyzyjnych ew. markę która produkuje takie zestawy.
Zależy mi aby śrubokręty były solidne i bardzo dobre jakościowo, trochę mnie męczy kupowanie co jakiś
czas nowych pojedynczych śrubokrętów. Zależy mi aby w zestawie poza standardowymi płaskimi
oraz krzyżakami były takie śrubokręty jak Torx, Torx security/tamperproof, Torx plus, Pentalobe.
Oraz aby każdy wkrętak był oddzielny/samodzielny, wymienne końcówki się nie sprawdzają.
Dla wyjaśnienia wrzucam obrazek.
Obrazek

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

--
Pozdrawiam,
demeo

Re: Zestaw wkrętaków/śrubokrętów precyzyjnych

przez Google Adsense [BOT] 9 marca 2012, 23:08

#2 Re: Zestaw wkrętaków/śrubokrętów precyzyjnych

przez wit2 10 marca 2012, 08:17
Wera,Wiha,Sata.

Ja posiadam taki komplet Wera kupiłem jakieś kilka lat temu i jestem bardzo zadowolony.

#3 Re: Zestaw wkrętaków/śrubokrętów precyzyjnych

przez mikesh 10 marca 2012, 09:52
Polecam wkrętaki Wiha, cena może nie jest atrakcyjna, ale kupujesz raz i masz. W ofercie posiadają wkrętaki ESD.

#4 Re: Zestaw wkrętaków/śrubokrętów precyzyjnych

przez bobert 10 marca 2012, 10:38
Od siebie jak najbardziej polecam Wiha. Te które kupiłem kilka lat temu, właściwie nie noszą śladów zużycia.

#5 Re: Zestaw wkrętaków/śrubokrętów precyzyjnych

przez willyvmm 10 marca 2012, 10:59
Też polecam wkrętaki WERA. Co prawda jeden udało mi się złamać, ale to na moje własne życzenie.

#6 Re: Zestaw wkrętaków/śrubokrętów precyzyjnych

przez wit2 10 marca 2012, 16:41
Wiha również posiadam 3sztuki ESD zapłaciłem za sztukę kolo 70zł ale lepszych nie miałem.

Wera także nie do zajechania.

Re: Zestaw wkrętaków/śrubokrętów precyzyjnych

przez Google Adsense [BOT] 10 marca 2012, 16:41
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).