• Znikające posty

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Znikające posty

przez Baracuda1982Y 5 czerwca 2021, 22:47
Witam, nie wiem o co chodzi, ale dwa dni temu napisałem dwa posty z prośbą o pomóc w diagnozie jeden całkowicie zniknął z zakładki moje posty, a drugi niby jest, ale jak kliknę na niego, to piszę, że post nie istnieje czy będzie ktoś tak miły i wytłumaczy mi o co chodzi czy to ja robię coś nie tak? :frustry:

Re: Znikające posty

przez Google Adsense [BOT] 5 czerwca 2021, 22:47

#2 Re: Znikające posty  [ROZWIĄZANY]

przez Vogelek23 6 czerwca 2021, 17:55
Baracuda1982Y napisał(a):ale dwa dni temu napisałem dwa posty z prośbą o pomóc w diagnozie jeden całkowicie zniknął z zakładki moje posty
Owszem, ponieważ obydwa posty zostały odrzucone. Forum wysyła powiadomienia o odrzuceniu postu na e-mail, wraz z informacją o powodzie odrzucenia - jeśli nie odebrałeś takich powiadomień, to albo wylądowały one w folderze innym, niż domyślna skrzynka odbiorcza (np. Powiadomienia, SPAM itd), albo Twój dostawca e-mail ma jakiś problem z domeną forum i trzeba napisać do nich skargę. A na koniec - proszę przestrzegać zasad działów a nie będziesz miał takich problemów.

Re: Znikające posty  [ROZWIĄZANY]

przez Google Adsense [BOT] 6 czerwca 2021, 17:55